„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Activitate de grup

Consiliere și informare

Astăzi, 5 iulie 2024, a avut loc o activitate de grup, Consilierea și informare membrilor grupului țintă, din cadrul Proiectului “Modernizarea și consolidarea parteneriatului social SNST-ANS printr-un pachet integrat de intervenții specifice / Consolidarea dialogului social și a parteneriatelor pentru ocupare și formare II – Federații”, Cod proiect: 306166.

La această sesiune au participat membrii SNST din cadrul Agenției Naționale pentru Sport, Clubul Sportiv Olimpia București, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Sector 2 București și Casa de Cultură a Studenților București.

Obiectivul general al proiectului și activitățile programate contribuie la atingerea rezultatului așteptat aferent prin digitalizare și îmbunătățirea capacității partenerilor sociali, promovarea și modernizarea dialogului social prin formare și consiliere. În complementarea acestora, sunt derulate activități care vizează derularea campaniilor IEC, respectiv transferul de bune practici și consolidarea dialogului social.

Grupul țintă al proiectului este alcătuit din mai multe serii de cursanți, membri/specialiști ai partenerilor sociali, care vor finaliza activitățile de formare cu certificat acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Activitate de grup

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *