„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Workin Index, proiect implementat de Federația PUBLISIND

Parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din România și YS Norvegia

”În cadrul proiectului Workin Index, proiect finanțat din fondurile norvegiene prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 și implementat de Federația PUBLISIND în parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din România și YS Norvegia (Confederația Sindicatelor Vocaționale), după cum deja mulți cunoașteți, prin activitatea de cercetare continuă și în profunzime, dar și prin derularea a două workshop-uri, am reușit să construim un indicator de măsurare a condițiilor de muncă aplicabile oricărui loc de muncă, fie că se află în mediul public sau în cel privat.
.
Ca o continuare firească a activităților proiectului, ne-am propus 4 sesiuni de instruire care sa promoveze agenda muncii decente, cu implicare directă asupra prevederilor contractelor și acordurilor colective. Aceste sesiuni se adresează celor care au funcții de reprezentare (lideri de sindicat) și se axează pe furnizarea de elemente concrete și exemple de bune practici atât din Norvegia cât și din România.
.
În conformitate cu calendarul proiectului, cu ceea ce ne-am propus Și ceea ce urmează firesc din activitățile proiectului, astăzi a avut loc cea de-a treia sesiune de training din cadrul celor 4 sesiuni. Mulțumim participanților care ne-au onorat astăzi cu prezența și sperăm ca temele abordate să fie de un real interes.”
.
Echipa Workin Index
.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Workin Index, proiect implementat de Federația PUBLISIND