„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST se extinde!

Carduri și legitimații pentru noii membri

Astăzi, la sediul SNST, au sosit cardurile de reduceri și legitimațiile de membru pentru colegii care au venit de curând în organizație. SNST s-a extins în ultima perioadă, tot mai mulți salariați din Sport și Tineret și-au dorit să intre în echipă.

Vreau să devin membru! Adeziune online

Sindicatul Național Sport și Tineret este organizaţia sindicală dedicată celor din: cluburile sportive, direcţiile judeţene pentru sport şi tineret, complexurile sportive naţionale, casele de cultură ale studenţilor, INCS, MTS, cluburile sportive universitare, federaţiile sportive naţionale, școlile și liceele cu program sportiv.

Avantaje pentru membri

Legitimația de membru SNST reprezintă mai mult decât un simplu card. Reprezintă un concept dedicat membrilor de sindicat, un pachet care include oferte speciale negociate în domenii variate, un proiect care vă este adresat și poate fi accesat folosind cardul. De beneficiile asigurate de utilizarea cardului SNST, se bucură atât membrii de sindicat cât și familiile acestora.

Telefoane în rate

Grupele nou înființate și cele care au primit noi membri pot trimite solicitările pentru cardurile de reduceri și legitimațiile de membru prin WhatsApp: 0784.116.973 sau prin e-mail: office@snst.ro.

.
*Devenim prioritate prin atitudine!
.

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST se extinde!