„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

UPDATE: Sportivii CSM Baia Mare se intorc in sala

A fost gasita o solutie de compromis pentru urmatoarele 4 – 5 luni pentru sportivii sectiei de culturism si fitness din cadrul Clubului Sportiv Municipal Baia Mare. Dupa publicarea materialului nostru de ieri si aparitia subiectului in presa, a fost deranj mare, au sunat telefoanele si s-au facut interventii la minister, club si primarie. Scandalul a ajuns chiar mai sus …. si am aflat ca s-a cerut solutionarea “de indata” a situatiei create.

Astfel, cladirea va fi racordata la utilitati, iar sportivii clubului isi vor relua antrenamentele in sala in care s-au format de-a lungul timpului zeci de campioni. In aceasta perioada se pregatesc pentru Campionatul National, care va avea loc peste 3 saptamani, iar peste alte cateva saptamani, o parte din lot, va participa la Campionatul Mondial.

Sunt mai multe probleme la CSM Baia Mare. Este vorba de datorii de milioane de lei, iar ministerul prefera sa taca fara sa identifice solutii pentru toate aceste aceste situatii. La fitness, judo, atletism, dar si alte sectii se inregistreaza restante de doi ani la premierile pentru sportivi si antrenori si la deconturi pentru participarea la competii. De asemenea, sunt suspiciuni cu privire la organizarea concursurilor pentru posturile de conducere, unde se aude ca protagonistii sunt tot cei din birourile de pe Vasile Conta nr.16.

Intoarcerea sportivilor in sala este doar o victorie de moment pentru ca problema de fond la CSM Baia Mare ramane in continuare, mai ales in ceea ce priveste spatiul de care au atata nevoie pentru antrenamentele sportivilor. Multumim celor care ne-au fost alaturi in acest demers de a contracara indolenta autoritatilor locale, dar si indiferenta MTS-ului. E important sa reactionam, sa scoatem gunoiul de sub pres, sa cerem solutii de la cei care detin functii si sunt platiti sa gaseasca rezolvare.

Echipa SNST

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: UPDATE: Sportivii CSM Baia Mare se intorc in sala

Share on facebook
Distribuie