„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Un an de când Eduard Novak a interzis accesul în Ministerul Sportului

Printr-o circulară semnată de ministrul Sportului, în urmă cu un an, s-a anunțat că nu se mai permite intrarea în sediul ministerului sub nicio formă și, de atunci, este nevoie de o cerere aprobată pentru orice. Pentru solicitarea unor informații, clarificări, care privesc aspectele de ordin sportiv, juridic, economic, resurse umane, investiții și patrimoniu, etc., poți intra numai în baza unei cereri aprobate.

Cu alte cuvinte, înainte de a veni cu o cerere la minister, întâi trebuie să obții aprobarea, trebuie să ți se aprobe cererea de a face cerere. Este soluția salvatoare pentru Novak, așa nu mai poate fi deranjat cu situația dezastroasă a bugetelor (ne)alocate și restul problemelor din Sportul Românesc. Dar, ținând cont de faptul că Ministerul Sportului nu răspunde în general la cererile primite, accesul în instituție a devenit imposibil. Practic, singura soluție este să strigăm sub geamuri pentru a ne face auziți.

Am tot sperat că va renunța la restricționarea accesului în minister, dar a trecut un an și nu s-a revenit asupra deciziei. Nici după ce mai mulți campioni, oameni din presa sportivă, conducători ai unor unități din sport și reprezentanți ai federațiilor sportive naționale, s-au arătat indignați de măsura interzicerii accesului în “sediul Sportului”, ministrul nu a revenit asupra deciziei.

Cerem autonomia sportului din România!

SNST solicită Guvernului să intervină pentru retragerea acestei măsuri de interzicere a accesului în sediul din strada Vasile Conta. Lăsați sportivii, specialiștii și tehnicienii domeniului, jurnaliștii sportivi și toți oamenii de sport, să vină acasă oricând doresc! Descuiați poarta ministerului, încă mai sunt oameni pasionați de Sport!

  ?  Transparență în spatele ușilor închise

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ? Adeziune online sau descarcă de aici

  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Sindicatul Național Sport și Tineret: Un an de când Eduard Novak a interzis accesul în Ministerul Sportului