„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Sprijin pentru refugiați

O platformă a Federației PUBLISIND

Federația PUBLISIND, organizație la care este afiliat SNST, lansează o acțiune umanitară de amploare pe plan național, pentru a acorda sprijin refugiaților din Ucraina. În acțiune se pot implica atât persoane fizice cât și entități de orice tip, în special organizații sindicale din România, dar și din alte state. Printr-o strânsă colaborare cu Blocul Național Sindical și cu sindicatele afiliate PUBLISIND, vom constitui un fond pentru cazarea, transportul sau bunurile necesare pentru refugiați.

Începând de astăzi, pe pagina de Internet a PUBLISIND devine activă secțiunea AJUTĂM UCRAINA!, care include multiple opțiuni de sprijin cum ar fi: donații în bani și în natură, disponibilitate cazări, transport, depozitare etc. Știm că multe persoane și asociații sunt implicate în acordare de sprijin, însă numărul de refugiați va continua să crească și este bine să fim pregătiți pentru a-i întâmpina cu tot ceea ce le este necesar. Mijloacele de sprijin pe care PUBLISIND le va centraliza vor fi utilizate atât direct cât și în relația cu autorități sau asociații implicate, inclusiv Crucea Roșie.

Datele introduse în tabel generează un centralizator sintetic care va fi vizibil pe pagină fără numărul de telefon sau sumele exacte donate, precum și cu posibilitatea de a opta pentru publicarea inițialelor în locul numelui complet. Contul indicat pentru donații în bani este deschis de PUBLISIND la BRD Sucursala Mari Clienți Corporativi, iar extrasele de cont vor fi făcute publice. Vă rugăm să ne transmiteți eventualele observații, propuneri sau nelămuriri la adresa de mail a PUBLISIND, pe pagina de Facebook sau sub forma de comentarii la prezentul articol.

DONEAZĂ AICI!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: Sprijin pentru refugiați