„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Apel către iubitorii de tot ce este frumos, către toți iubitorii de pace!

CCSB

În aceste zile traumatizante suntem puși în fața unei situații desprinse parcă din cărțile îngălbenite ale istoriei, ce nu credeam că se vor mai rescrie vreodată.  Oamenii nevoiți să-și părăsească casele și să abandoneze totul pentru a fugi din calea războiului din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru!

Drept urmare, colectivul Casei de Cultură a Studenților din București lansează acest apel umanitar către întreaga comunitate academică, comunitatea artistică, asociații studențești, colaboratori, prieteni, pentru strângere de  produse de primă necesitate pentru ajutorarea refugiaților care ajung în România:

Donează produse alimentare ambalate neperisabile: apă, ceai, cafea, cereale, supă instant, biscuiți, alimente vidate, dulciuri vidate, conserve de carne și pește. Articole de igienă: alcool sanitar, periuțe/pastă de dinți, săpunuri, scutece copii, etc.

Cei care doresc să doneze o pot face la Casa de Cultură a Studenților București, Calea Plevnei,  nr.  61, sect.1, București (Zona Eroilor, în spatele Operei Române), zilnic în interval orar 8.00 – 22.00. Produsele colectate vor fi predate autorităților sau direct transportate în locurile de prim ajutor.

Vă așteptăm pe toți cei dornici de implicare! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor!

Persoana de contact: Paul Bordaș / 0722 294 283 / paulbordas@yahoo.com

Sindicatul Național Sport și Tineret: Apel către iubitorii de tot ce este frumos, către toți iubitorii de pace!