„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST solicită Guvernului să respecte Legea salarizării

Salariile din Sport și Tineret, conform grilei, începând cu ianuarie 2022

SNST solicită Guvernului să prevadă resursele necesare în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2022 astfel încât să se respecte Legea salarizării, respectiv acordarea voucherelor de vacanță și a indemnizației de hrană raportat la nivelul salariului minim pe economie, la valoarea de 2.550 de lei și stabilirea salariilor prevăzute în grila de salarizare începând cu 1 ianuarie 2022, pentru cei  din Sport și Tineret, salariații din subordinea Ministerului Sportului și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse:

În anul 2017 ne-au spus să așteptăm aplicarea etapizată a Legii salarizării, am înțeles și am așteptat cuminți să ne vină rândul la salarii decente. Însă am fost înșelați de Guvernul Cîțu, care la finalul lunii decembrie 2020, prin OUG nr. 226/2020,  a hotărât să reducă cheltuielile și a tăiat din veniturile noastre, ale celor plătiți la limita de subzistență. SNST nu va accepta încă o nedreptate, nu vom înghiți la nesfârșit tergiversările!

Nu vrem măriri salariale, cerem doar plata drepturilor prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării, solicităm aplicarea legii începând cu 1 ianuarie 2022!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST solicită Guvernului să respecte Legea salarizării