„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – sindicatul care uneşte

Clubul Sportiv Municipal Brăila are în componența sa 11 secţii sportive: atletism , box, ciclism, dirt-track, înot, judo, kaiac-canoe, sambo, tenis de câmp, triatlon şi volei.

În realitate este mult mai mult! Într-un judeţ în care se face mult sport şi din care au fost descoperiţi şi selecţionaţi mari sportivi de înalta performanţă, CSM Braila este în centrul activităţilor sportive şi. alături de LPS Braila şi Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – Braila oferă condiţii şi îndrumare pentru sportul de masă, pentru selecţie şi performanţă şi au rezultate de excepţie.

M-au invitat la şedinţa lor de înfiinţare a grupei şi de alegere a liderului şi am fost onorat să îi cunosc personal: un colectiv puternic, cu antrenori talentaţi, proactivi şi dedicaţi, unii dintre ei personalităţi ale sportului mondial. Sunt caractere puternice – de lideri, au de multe ori păreri diferite dar în final le rezolva, rămân o echipa unită pentru că sunt flexibili, dinamici şi buni comunicatori şi mai ales pentru că fac ceea ce ştiu ei mai bine – SPORT.

Dacă îi asculţi pe colegii de aici înţelegi că întâmpina probleme, se confruntă cu lipsurile şi inechităţile din domeniul nostru dar vor să ia atitudine şi se implică în sindicat. Răzbate peste toate dragostea de sport şi de performanţă, plăcerea tehnicianului de a transmite sportivului experienţa lui – toate acestea pentru momentul petrecut pe podium şi dorinţa de a fi cel mai bun!

Este evidentă nevoia unui nou cadru de reglementare a activităţii şi de sprijinire a angajaţilor din sport şi tineret – Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – sindicatul care uneşte