„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Se înfiinţează Grupa SNST DJST Galaţi

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi – Ne-au invitat şi ne-am dus sau ne-am invitat şi ne-au primit?…. 🙂 nu mai ştim… Acum am fost acolo pentru prima dată, ne-am simţit foarte bine în mijlocul lor şi i-am cunoscut: un colectiv primitor, cald şi optimist, cu spirit de echipa şi comunicativi. Îi ştiam de pe facebook iar acum le-am cunoscut activitatea direct de la faţa locului; insuflă gândul că se poate şi altfel, un management eficient fără tensiuni, o colaborare între angajaţi şi conducere, într-un cuvânt plăcerea mediului în care lucrezi.

Erau ultimele pregătiri pentru a doua zi: Gala Sportului Gălăţean organizată de DJTS Galaţi (îi rugăm să ne rezerve un loc la gala de anul viitor).

Am rămas impresionat de felul în care colegii de la Hotel-Restaurant Sport întreţin această complex ce aparţine de DJST Galaţi.

S-au înscris în sindicat şi sunt alături de noi; pentru alegerea liderului grupei, în premieră pentru noi, a fost propusă varianta tragerii la sorţi – credem că este o formă frumoasă şi de fair-play pe care o întâlnim frecvent în sport.

Mulţumim pentru primire, vom reveni cu plăcere la Djst Galati.

Prin întâlniri directe cu angajaţii de la toate nivelurile, prin conştientizarea fiecăruia că se poate şi altfel, conectăm colegii din SPORT şi TINERET la un proiect nou – SNST, un sindicat naţional numai pentru cei din ramurile noastre de activitate, un sindicat numai al lor!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Se înfiinţează Grupa SNST DJST Galaţi