„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si PARALELA45

Protocolul incheiat intre SNST si PARALELA45 ofera reduceri valabile la achizitionarea serviciilor turistice marca PARALELA45 de catre membrii Sindicatului National Sport si Tineret

PARALELA 45 – Agentia ta de incredere!

“Peste 27 de ani de activitate si experienta, peste 40 de agentii la nivelul intregii tari, o echipa formata din peste 150 de specialisti in turism si sute de agentii partenere in intreaga tara sunt garantia standardelor internationale de calitate pe care le aplicam pentru fiecare vacanta sau eveniment corporate, indiferent de buget sau destinatie, sa fie o experienta memorabila si incantatoare. Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta de specialitate dedicata, in functie de nevoi si exigente atat inainte de achizitia pachetelor si serviciilor turistice, dar si de asistenta pe parcursul sejururililor sau evenimentelor organizate de Paralela45. Paralela 45 este, cel mai probabil, unul din cele mai cunoscute nume din turismul romanesc, fiind unul din primii touroperatori, atat ca cifra de afaceri, dar mai ales in privinta numarului de turisti care au calatorit si au avut parte de #experientedeneuitat.”

Misiune si valori

Paralela 45 investeste timp si atentie pentru ca toti turistii nostri sa aibe #ExperienteDeNeuitat si fiecare vacanta sa fie, cu adevarat, memorabila.
Pentru atingerea acestui deziderat, echipa Paralela 45 este intr-un permanent proces de pregatire profesionala. Vizitam fiecare destinatie turistica din ofertele Paralela 45 pentru a va surprinde placut de fiecare data.
Fiecare vacanta Paralela 45 creaza o legatura puternica de incredere si competenta cu turistii nostri, care aleg astfel sa devina parte a comunitatii Paralela 45!

Paralela 45 Turism     www.paralela45.ro                                                                       Address: 10 Luca Stroici St., Bucharest 2, Romania                                                              Office: +4(0) 021 2122894 ; +4(0) 031 4052520 Interior: 222
Mobile: +4(0) 0756 717052   E-mail: florin.macarie@paralela45.ro

Discount oferit membrilor S.N.S.T:

Circuite turistice, excursii tip sejur (intern/extern), sejururi curse charter:

  • – 5% din tariful de baza (fara taxe aeroport si suplimente )
  • *nu mai mult de 80 eur/ adult si 40 eur/ copil
  • *Reducerea se aplica: ofertelor standard si ofertelor early booking

Circuite turistice, excursii tip sejur (intern/extern), sejururi curse charter si pachete personalizate:

  • – 4% din tariful de baza (fara taxe aeroport si suplimente)
    *nu mai mult de 80 eur/ adult si 40 eur/ copil
  • *reducerea se aplica: ofertelor speciale, ofertelor last minute, promotiilor de sezon.

Conditii de acordare a discountului:

Discount-urile sunt valabile pentru membrii S.N.S.T , inclusiv subsidiarele si se acorda pe baza solicitarii transmise pe adresa de e-mail:florin.macarie@paralela45.ro sau la telefon 0756.717.052.              Reducerile se aplica la pachetul de baza, fara taxe si alte suplimente, doar produselor proprii Paralela 45; Discount-urile se vor aplica pe camera, conditia fiind ca minim 1 persoana din camera sa fie membru S.N.S.T La inscriere, turistului i se va comunica daca produsul solicitat este creat de Paralela 45 sau este al altui touroperator; La inscriere, angajatul se va asigura daca programul nu a suferit modificari de ultima ora. Aceste reduceri vor fi acordate numai de agentiile proprii Paralela 45 Bucuresti (Luca Stroici, Batistei, Elisabeta, Ceaikovski, Militari), Arad, Alba-Iulia, Bacau, Brasov (doar agentia din Strada Zizinului nr. 3-5), Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Neptun, Ploiesti, Timisoara) prin prezentarea legitimatiei de serviciu si a cartii de identitate.

Discount-urile nu se acorda: biletelor de avion, autocar sau tren, pachetelor, excursiilor si cazarilor care sunt purtatoare de reduceri de targ, Black Friday.

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie sa prezinte la rezervare legitimatia de membru: 

 

 

 

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si PARALELA45

Distribuie