„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si FAN Courier

SNST si FAN Courier – un nou parteneriat in interesul membrilor de sindicat. Avantajele membrilor nostri sunt intodeauna in atentia noastra si de aceea cautam sa obtinem reduceri in cat mai multe domenii.
„Oriunde, cu plăcere.”
Istoria FAN Courier a început în 1998, când cei trei antreprenori români visau să facă din compania abia înființată cel mai mare furnizor de servicii de curierat din România. Planul a devenit realitate în 2006 și de atunci FAN Courier este pe locul I și „Oriunde, cu plăcere.”Gândirea strategică, dedicarea constantă și investițiile consistente an de an au contribuit în egală măsură la construirea a ceea ce este FAN Courier astăzi: o companie solidă, stimată și recunoscută drept cel mai important furnizor de servicii de curierat din România.
„FAN Courier a ajuns leader datorită clienților săi!” este o afirmație des rostită de noi, cei din FAN Courier, dar mai ales este o stare de fapt. O stare de fapt care se sprijină pe realizări concrete și pe cifre.
Am înțeles să ne răsplătim clienții prin inovație și prin a fi proactivi. Istoria FAN Courier este scrisă în fiecare zi de sutele de oameni care fac munca de curierat cu pasiune, de sutele de mașini care acoperă țara în lung și-n lat, de milioanele de colete pe care le transportăm an de an doar pentru că ne-ați oferit încrederea dumneavoastră.                   sursa:www.facebook.com/FANCourier
Acordul incheiat intre SNST si FAN Courier ofera reduceri la serviciile de curierat comandate de catre membrii Sindicatului National Sport si Tineret.
*Discount-urile sunt valabile pentru membrii grupelor S.N.S.T din Bucuresti;
*Membrii apartinatori organizatiilor vor achita cash transportul dar, vor beneficia astfel de conditiile financiare mentionate in contractul dintre SNST si FAN Courier.

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie sa prezinte legitimatia de membru: 

 

 

 

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si FAN Courier

Share on facebook
Distribuie