„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST Prahova – impreuna inca de la inceput

Vineri, 2 noiembrie, la sediul DJST Prahova, a avut loc intalnirea cu colegii din Ploiesti, membrii si liderii grupelor SNST de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti. La aceasta intalnire, alaturi de presedintele SNST, din partea federatiei sindicale la care suntem afiliati, a participat Catalin Traistaru, vicepresedinte PUBLISIND, presedinte al Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial.

In cadrul intrevederii au avut loc unele dezbateri pe probleme profesionale, teme privind drepturilor salariale, actiunile in instanta, modul in care se propune transferul de competențe de la nivel central la nivel local în domeniul tineretului și sportului. Sindicatul va centraliza toate observatiile si amendamentele primite de la grupele din tara si le va sustine la intalnirea cu tema proiectul legii sectoriale, pe care o va organiza conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.

De asemenea, au fost discutate si aspecte privind pasii ce vor fi facuti pentru organizarea grupelor SNST, obtinerea reprezentativitatii la nivel de unitate si negocierea acordului/contractului colectiv de munca cu fiecare unitate, iar interesul pentru aceste subiecte a fost unul semnificativ. Interesati si implicati sa schimbe lucruri, membrii SNST Prahova (DJST, CS si CCS) au fost alaturi inca de la infiintarea organizatiei, au participat activ la toate actiunile si au avut o contributie importanta la tot ce s-a realizat.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Afiliat Publisind

Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST Prahova – impreuna inca de la inceput

Share on facebook
Distribuie