„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la CSN Poiana Brasov

Marți, 19.02.2019, a avut loc întâlnirea cu salariații de la CSN Poiana Brașov. Colegii de aici au susținut de fiecare dată acțiunile inițiate de organizația noastră, iar acum au completat adeziunile și au intrat în sindicat. 

Complexul Sportiv Național Poiana Brașov are în componentă Hotelul Olimpic,  Hotelul Caraiman, un stadion în incinta căruia se află o pistă de alergare, teren de fotbal, gropi cu nisip pentru sărituri, sector de sărituri cu prăjina, sector de sărituri în înălțime, sector pentru aruncarea greutății și aruncarea ciocanului.  Pentru recuperarea sportivilor după efort există un grup de refacere unde există o saună, două bazine jacuzi, dușuri scoțiene, precum și o serie de aparate pentru tratamente medicale cum ar fi: laser, ultrasunete, diadinamice.

În cadrul complexului există sală de forță, sală de haltere, sală de lupte, patinoarul care asigură condiții bune pentru practicarea patinajului de agrement, precum și pentru practicarea patinajului artistic sau hochei pe gheață. Un alt obiectiv care aparține de Complexul Sportiv Național Poiana Brașov este Sala Ruia, obiectiv care se compune din sala propriu-zisă, o sala de forță, saună și bazin. Toate aceste obiective sunt deservite de personal calificat și se asigură cele mai bune condiții de pregătire sportivilor care se antrenează aici. csnpoianabrasov.ro

Au fost mai multe ore de discuții pe teme comune: salarizare, majorări, indemnizația de hrană, sporuri, voucherele de vacanță, beneficii și reduceri, aplicarea Legii 153, pontaj și contractul colectiv. Este nevoie de o mai bună comunicare între noi (intră în grup), iar informațiile postate pe site (www.snst.ro) trebuie să fie discutate cu membrii, liderii și viceliderii să transmită articolele publicate și fiecare grupă să aibă propriul canal de comunicare. Este important ca prevederile și beneficiile CCM  (descarcă documente) să fie cunoscute de toți salariații și unitățile subordonate au obligația să le publice pe site-ul propriu. SNST va prezenta avantajele / reducerile oferite prin programul – oferte pentru membrii de sindicat –  și va reactualiza necesarul de carduri.

Colegii se organizează și vor stabili data ședinței de înființare a grupei SNST CSN Poiana Brașov, ocazie cu care vor avea loc alegeri pentru liderul și viceliderul acestei organizații. De asemenea, au obiective precise privind obținerea reprezentativității și negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de unitate. Toți cei care doresc să se înscrie în sindicat până la data alegerilor o pot face completând formularul de aici – Adeziune-SNSTdoc. Sindicatul Național Sport și Tineret urează bun venit în echipă noilor membri, le dorim succes în realizarea a ceea ce și-au propus și îi susținem în toate aceste demersuri.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la CSN Poiana Brasov

Share on facebook
Distribuie