„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – Grupa DJST Arges

O noua grupa a Sindicatului National Sport si Tineret: Grupa SNST – DJST Arges

Colegii de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges, care au fost alaturi la multe dintre actiunile SNST, hotarati sa intre în echipa au aderat la Sindicatul National Sport si Tineret si au trimis adeziunile. Saptamana viitoare vom stabili impreuna sedinta de alegeri a conducerii acestei organizatii, ocazie cu care vom afla direct de la ei problemele cu care se confrunta si vom stabili modul in care vom actiona pe linie sindicala.

Le dorim succes noilor membri si suntem convinsi ca impreuna schimbam lucrurile, ne aparam drepturile si ne facem cunoscuta pozitia ca partener de dialog social in relatia cu MTS, organizatie implicata, ce reprezinta la nivel national interesele salariatilor din Sport si Tineret.

Avand in vedere solicitarile primite si numarul mare al grupelor din aceasta zona, urmeaza ca, in scurt timp, la Pitesti, sa aiba loc o intrunire a membrilor in care va fi infiintata Filiala SNST Arges si vor fi alegeri pentru conducerea acestei organizatii. Din aceasta filiala vor face parte urmatoarele grupe SNST:   CSM Pitesti, CSN Bascov, DJST Arges, CCS Pitesti si CS Muscel.

             

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – Grupa DJST Arges

Share on facebook
Distribuie