„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – GRUPA CSTA SUCEAVA

A fost înfiinţată o nouă Grupa SNST – CSTA SUCEAVA

Colegii de la Clubul Sporturilor Tehnico – Aplicative (CSTA) Suceava au luat decizia de a se afilia la Sindicatul Naţional Sport şi Tineret. S-au regăsit în mesajele şi acţiunile SNST şi s-au alăturat echipei. Îi felicităm pentru decizia de a se implica și le urăm succes în lupta sindicală, asigurându-i de întregul nostru suport.

 

 Clubul Sporturilor Tehnico – Aplicative (CSTA) Suceava ofera tinerilor posibilitatea de a se inscrie la una din cele 4 sectii de modelism (aero,racheto,auto si navo)

 

 

Aşa cum ne-am propus încă de la înfiinţare, organizaţia noastră încurajază implicarea în mişcarea sindicală a colegilor din domeniul nostru de activitate şi acţioneză pentru   recunoaşterea drepturilor şi a competenţelor profesionale ale membrilor. Vom sprijini promovarea liberei iniţiative, a libertăţii de exprimare şi asigurarea unităţii de acţiune a membrilor sindicatului. Sătui de promisiuni şi amânări, nemulţumiţi că drepturile salariale nu le sunt respectate, tot mai mulţi angajaţi din Sport şi Tineret aleg să solidarizeze cu mişcarea sindicală, iar forţa noastră creşte cu fiecare membru. Nemulţumirile sunt în special cu referire la salarizare, iar soluţiile constau în aplicarea corectă a legii, încadrarea conform studiilor, vechimii şi complexităţii muncii fiecăruia.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – GRUPA CSTA SUCEAVA