„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – Grupa CSM Sfântu Gheorghe

Sindicatul National Sport si Tineret are noi membri in Covasna:                    s-au afiliat si colegii de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.        Au trimis adeziunile si s-au inscris, alaturi de echipa, in actiunile de recuperare a drepturilor salariale restante.

 Secţiile sportive ale CSM Sfântu Gheorghe sunt:
–  Atletism
–  Lupte
–  Gimnastica
–  Gimnastica artistica
–  Handbal
–  Judo
–  Arte martiale-shotokan

Baza sportivă a Clubului Sportiv Municipal deține facilitățile necesare pregătirii centralizate pentru multiple discipline sportive, clubul administrând:

  • Teren de fotbal cu gazon atent întreținut și pistă sintetică de atletism.
  • Sală de sport cu suprafață de joc Robbins,  omologată FIBA, ideală pentru baschet, handbal și futsal.
  • Aparate de gimnastică conforme standardelor olimpice pentru competiții masculine.
  • Saltele speciale pentru lupte libere și arte marțiale.
  • Sală de forță.
  • Bază de recuperare, Saună, Jacuzzi.
  • Centru cazare și masă.

Mini Hotelul  clubului are o capacitate de cazare de 57 de locuri, 26 de locuri cu baie proprie și 21 cu băi comune. Hotelul conține o sală de timp liber, cu acces internet wireless și TV LCD. Aceasta poate fi folosită și pentru ședințe tehnice,  pregătire tactică, conferințe de presă etc. Masa este servită în sistem de bufet suedez la micul dejun, iar prânzul și cina sunt servite în porții consistente, atent preparate și mereu proaspete.

Am fost in vizita si am fost impresionati nu numai de activitatea desfasurată si de rezultatele obtinute, dar si de felul in care intretin şi modernizeaza permanent baza sportiva (sala de jocuri, sala de forta, teren de fotbal, pista sintetica de atletism, teren de jocuri, hotel, sauna, jacuzzi, cantina si anexele).

Satui de atatea promisiuni si amanari, nemultumiti ca drepturile salariale nu le sunt respectate,  tot mai multi angajati din Sport si Tineret aleg sa solidarizeze cu mișcarea sindicala,  iar forta noastra creste cu fiecare membru. Revendicarile sunt clar stabilite si indreptate in special spre salarizare,  iar solutiile propuse constau in aplicarea corecta a legii, incadrarea conform studiilor, vechimii si complexitatii muncii fiecaruia, dar sunt necesare si unele modificarile  legislative care sa permita plata orelor suplimentare, a muncii prestate in zilele de repaus si de sarbatori legale.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – Grupa CSM Sfântu Gheorghe

Share on facebook
Distribuie