„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupa SNST – CCS Pitesti

Sindicatul National Sport si Tineret are noi membri in Arges:

a fost infiintata Grupa SNST – CCS Pitesti

Tot colectivul s-a alaturat sindicatului devenind membri, au ales conducerea grupei si au stabilit obiectivele. Au fost trimise documentele de aderare si s-au inscris, alaturi de echipa, in actiunile de recuperare a drepturilor salariale restante.

Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti

Alternativa timpului tău liber!

Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti s-a înfiinţat ca o necesitate de a aduna energiile  pozitive studenţeşti, de a promova talentul studenţilor şi spiritul de asociativitate pentru derularea de proiecte în folosul studenţilor şi comunităţii piteştene.

Veţi găsi aici cursuri de dansuri de societate, modern, popular, break dance, chitară, karate, cenaclul literar Juventus, asociaţia de turism Zimbrul Carpatin, cerc de integrare europeană şi cursuri de modă, cerc de istorie. Lista activităţilor din cadrul Casei Studentului Piteşti se poate îmbunătăţi cu ideile voastre. www.cspitesti.ro

 

Le uram bun venit in echipa colegilor de la Casa de Cultura a Studentilor Pitesti si succes echipei de conducere a acestei grupe, pentru ca impreuna sa obtinem noi rezultate in favoarea membrilor SNST.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupa SNST – CCS Pitesti

Share on facebook
Distribuie