„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST Filiala Călărași – CSM și DJST

Joi, 14.02.2018, a avut loc întâlnirea cu colegii din Călărași – Clubul Sportiv Municipal Călărași și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Călărași. Implicați și hotărâți au participat direct la toate acțiunile SNST, au luat inițiativa, s-au mobilizat și au cerut să le fie respectată munca. Unii dintre colegii de aici au cerut și au obținut în instanță drepturi salariale și plata retroactivă a acestora. Îi felicităm pe cei au câștigat și îi susținem pe toți cei care sunt hotărâți să își ceară drepturile.

Subiectele discutate la aceste două întâlniri au fost axate pe problemele comune și au făcut referire la: salarizare, majorări, indemnizația de hrană, sporuri, voucherele de vacanță, beneficii și reduceri, aplicarea Legii 153, CCM/ACM și procesele în instanță. Împreună cu liderii și viceliderii fiecărei grupe, SNST va întreprinde toate demersurile necesare pentru restabilirea legalității salariilor și recuperarea sumelor restante neacordate.

Este nevoie de o mai bună comunicare între noi (intră în grup), iar informațiile postate pe site (www.snst.ro) trebuie să fie discutate cu membrii, liderii și viceliderii să transmită articolele publicate și fiecare grupă să aibă propriul canal de comunicare. Este important ca prevederile și beneficiile CCM/ACM  (descarcă documente) să fie cunoscute de toți salariații și unitățile subordonate au obligația să le publice pe site-ul propriu. SNST va prezenta avantajele / reducerile oferite prin programul – oferte pentru membrii de sindicat –  și va reactualiza necesarul de carduri.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST Filiala Călărași – CSM și DJST

Share on facebook
Distribuie