„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – Filiala Argeș

Luni, 04.02.2018, a avut loc întâlnirea cu colegii din Argeș:

– Clubul Sportiv Municipal Pitești și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș. Implicați și hotărâți au participat direct la acțiunile SNST, au avut inițiativă, s-au mobilizat și au cerut să le fie respectată munca.

Subiectele discutate la aceste două întâlniri au fost axate pe problemele comune și au făcut referire la: salarizare, majorări, indemnizația de hrană, sporuri, voucherele de vacanță, beneficii și reduceri, aplicarea Legii 153, CCM/ACM și procesele în instanță. Împreună cu liderii și viceliderii fiecărei grupe, SNST va întreprinde toate demersurile necesare pentru restabilirea legalității salariilor și recuperarea sumelor restante neacordate.

Este nevoie de o mai bună comunicare între noi (intră în grup), iar informațiile postate pe site (www.snst.ro) trebuie să fie discutate cu membrii, liderii și viceliderii să transmită articolele publicate și fiecare grupă să aibă propriul canal de comunicare. Este important ca prevederile și beneficiile CCM/ACM  (descarcă documente) să fie cunoscute de toți salariații și unitățile subordonate au obligația să le publice pe site-ul propriu. SNST va prezenta avantajele / reducerile oferite prin programul – oferte pentru membrii de sindicat –  și va reactualiza necesarul de carduri.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret www.snst.ro
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener Praktiker Romania

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – Filiala Argeș

Share on facebook
Distribuie