„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST Cluj: DJST / CSM / CCS

Trei grupe puternice, trei lideri implicați, o acțiune comună

Azi, 6 februarie 2019, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, a avut loc o întâlnire între reprezentanții SNST ai CSM, CCS și DJST Cluj respectiv, domnul Pocol Ovidiu, doamna Moca Olimpia și domnul Oltean Marius. S-au discutat probleme interne legate de personalul angajat al fiecărei instituții și posibilitatea ca grupele sindicale ale celor 3 instituții să se unească într-o organizație județeană. O întâlnire comună a tuturor membrilor sindicali din cele 3 organizații, va avea loc în viitorul apropiat. Această filială a sindicatului are propriul grup de discuții Grupul membrilor SNST Cluj și propria pagină pentru informare și comunicare: SNST CLUJ.

 

În această perioadă se organizează ședințe la nivelul tuturor grupelor SNST. Este nevoie de reactualizarea dosarului, alegerea/completarea organelor de conducere, informarea membrilor cu privire la Contractul/Acordul colectiv de muncă și cardurile de reduceri, sintetizarea problemelor ridicate de membri și propuneri pentru soluționarea   acestora. Până la Adunarea generala, SNST va centraliza toate situațiile primite din teritoriu și va solicita rezolvarea acestora. Deblocarea posturilor din Sport și Tineret este mai necesară ca oricând, având în vedere lipsa acută de personal, iar solicitările unităților subordonate privind completarea posturilor lipsa arată cât de gravă este situația.

Comunicarea este foarte importantă în cadrul unei organizații, iar pentru aceasta membrii de sindicat din toată țara își dau întâlnire aici: grup de discuții SNST. Ne cunoaștem, ne împrietenim și acționăm împreună.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST Cluj: DJST / CSM / CCS

Share on facebook
Distribuie