„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST are încă un Contract colectiv de muncă

2022-2024

Clubul Sportiv Municipal Drobeta Turnu Severin și Sindicatul Național Sport și Tineret sunt semnatarii Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, primul din istoria acestui club.

Inițierea negocierilor s-a făcut la solicitarea SNST care, în data de 03.03.2022, a cerut negocierea CCM la nivel de unitate – C.S.M. Drobeta Turnu Severin. În conformitate cu prevederile Legii nr.62/2011 – Legea Dialogului social, Clubul a stabilit data primei ședințe de negociere pentru ziua de 07.03.2022. La negociere s-a căzut de acord asupra clauzelor din draftul propus și au fost semnate documentele. A urmat procedura completării dosarului, apoi cererea și înregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinți și, după verificări, Contractul a fost înregistrat de ITM și a intrat în vigoare.

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM atât părțile semnatare cât și depozitarul să primească câte un exemplar al dosarului: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București, prin sentința civilă  nr. 9556 din data de 27.09.2019, a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul Clubului Sportiv Municipal Drobeta Turnu Severin, astfel fiind îndeplinită și această condiție.

CSM Drobeta Turnu Severin funcţionează cu 7 secții de performanţă, dintre care 6 sunt sporturi olimpice:
– atletism,
– canotaj,
– judo,
– natație,
– box,
– lupte libere,
– sambo.

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus fiind acela de a avea CCM-uri în toate grupele. În baza programărilor, urmează negocieri la: DJST, CS, CCS, FSN, CSU, CSN și celelalte grupe SNST.

     ? Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST are încă un Contract colectiv de muncă