„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Ilfov

CCM 2023 - 2025 / SNST - CSN

Salariații Complexului Sportiv Național “Elisabeta Lipă” Snagov au Contract colectiv de muncă în vigoare începând cu data înregistrării la ITM București, după verificarea dosarelor, inspectoratul a trimis confirmarea:

CSN “Elisabeta Lipă” Snagov, este o unitate din subordinea Agenției Naționale pentru Sport, care oferă de 230 de locuri cazare dispuse în 4 vile. Camerele au fost renovate în anul 2015. Restaurantul complexului dispune de 150 de locuri si a fost renovat in totalitate in anul 2014. Bucataria este utilata cu echipamente de ultima generatie conform standardelor HCCP. Spatiul este dotat cu aer conditionat, conexiune la internet wireless si Tv prin cablu. Baza dispune de o sala de conferinta cu capacitate de 100 de persoane si o sala cu capacitate de 35 persoane. Salile sunt dotate cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, tabla magnetica, DVD player, aer conditionat si internet WIFI. În imaginile de mai jos se vede felul în care întrețin colegii noștri această bază dedicată sportivilor de performanță:

Mai multe foto din CSN “Elisabeta Lipă” Snagov, aici

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din domeniile noastre de activitate, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din domeniile noastre de activitate se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Ilfov