„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Covasna

Primul CCM pentru salariații Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe

Inspectoratul Teritorial de Muncă Covasna a a eliberat dovada înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, document semnat de Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe și Sindicatul Național Sport și Tineret. Pentru o perioadă de doi ani membrii de sindicat din cadrul CSM vor fi apărați de prevederile CCM, un demers binevenit prin care este asigurat cadrul legal de protecție a membrilor și acordarea unor beneficii.

În urma negocierilor dintre SNST și CSM, prin Contractul colectiv de muncă și Acordul pentru membrii SNST, au fost acordate beneficii suplimentare salariaților și membrilor de sindicat care lucrează în această unitate. Conform legislației în vigoare, angajatorul informează salariații prin intermediul site-ului propriu despre prevederile documentelor negociate și semnate de unitate și sindicatul reprezentativ.

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din domeniile noastre de activitate, obiectivul propus este acela de a avea CCM în toate grupele. Tot mai mulți colegi din domeniile noastre de activitate se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare la organizație.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Covasna