„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Brașov

SNST-CCS / CCM 2024-2026

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov a eliberat dovada înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, document semnat de Casa de Cultură a Studenților Brașov și Sindicatul Național Sport și Tineret. Pentru o perioadă de doi ani membrii de sindicat din cadrul CCS vor fi apărați de prevederile CCM, un demers binevenit prin care este asigurat cadrul legal de protecție a membrilor și acordarea unor beneficii.

Cu prevederi clare și aplicabile, membrii noștri sunt protejați și apărați de dispozițiile contractului colectiv de muncă. Acest contract asigură cadrul legal de protecție și garantează acordarea unor beneficii semnificative.

SNST continuă negocierile pentru încheierea contractelor colective de muncă la nivelul tuturor unităților din domeniile noastre de activitate. Obiectivul este de a avea contracte colective de muncă în toate grupele sindicale. Prin intermediul acestor contracte, ne propunem să protejăm drepturile lucrătorilor și să asigurăm condiții de muncă echitabile și satisfăcătoare pentru toți membrii noștri.

  ?  Avantaje

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

  ? Membrii SNST sunt asigurați

Pentru mai multe informații despre acțiunile noastre, puteți să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST a înregistrat un nou Contract colectiv de muncă la ITM Brașov