„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Sindicatul Național Sport și Tineret organizează un protest în fața Ministerului Tineretului

Miercuri, 12 mai, începând cu ora 12.00

Miercuri, 12 mai, începând cu ora 12.00, Sindicatul Național Sport și Tineret organizează un protest în fața Ministerului Tineretului și Sportului, din strada Vasile Conta nr.16, sector 2, București.
.
SNST continuă astfel seria acțiunilor anunțate având în vedere că nu au fost găsite soluții pentru problemele din Sport și Tineret, iar situațiile semnalate nu au fost considerate importante pentru conducerea MTS, care refuză un dialog constructiv și se ascunde în birourile din minister.
.
Solicităm implicarea ministrului tineretului și sportului pentru rezolvarea următoarelor situații: lipsa criteriilor pentru repartizarea bugetului către subordonate / federații sportive naționale și pentru premierile acordate sportivilor, antrenorilor și colectivelor tehnice; inechitățile salariale; deblocarea posturilor vacante; transparență privind descentralizarea și siguranța locurilor de muncă; dialog social real și corect.
.
Acțiunile SNST se află în derulare și vor continua până la soluționarea revendicărilor. Protestăm față de superficialitatea, dezinteresul și lipsa de respect cu care este condus domeniul nostru de activitate! Nu vom accepta la nesfârșit tergiversările, cerem soluții pentru problemele grave din sistem și atragem atenția că Sportul și Tineretul au coborât sub pragul sărăciei!
.
***
.
Sindicatul Național Sport și Tineret
www.snst.ro office@snst.ro telefon: 0742.324.417

Sindicatul Național Sport și Tineret: Sindicatul Național Sport și Tineret organizează un protest în fața Ministerului Tineretului