„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Secretarul General Adjunct MTS, eliberat din funcție

Guvernul a decis încetarea mandatului Mădălinei Popovici (fostă Minciunescu) din funcția de Secretar General Adjunct al Ministerului Tineretului și Sportului.

DECIZIE nr. 206 din 21 august 2019 privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, de către doamna Mihaela-Mădălina Popovici a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sportului

Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 691 din 21 august 2019

Având în vedere Adresa Ministerului Tineretului și Sportului nr. 8.924 din 30 iulie 2019, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/13.248/TG din 31 iulie 2019, în temeiul art. 29, art. 397 lit. b), art. 502 alin. (1) lit. f), art. 509 alin. (3), art. 524 alin. (1) și art. 530 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie.

ARTICOL UNIC

La data de 26 august 2019 încetează exercitarea, cu caracter temporar, de către doamna Mihaela-Mădălina Popovici a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sportului.

PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Toni Greblă
București, 21 august 2019.

Cine o recomanda?

Minciunescu Mădălina a aterizat la MTS, în mai 2018, fără prea multe cunoștințe în domeniul nostru de activitate, de fapt, a avut o singură cunoștință… Nu a fost clar pentru nimeni cu ce se ocupa și care îi erau atribuțiile în minister. Este foarte probabil să nu fi înțeles nici ea ce are de făcut, așa că a ales să se opună salariaților, asta ca ocupație. Prin multe aberații înghesuite în fraze scurte, a luat o poziție ostilă față de cererile sindicatului, ceea ce i-a construit și i-a mentinut cota personală de apreciere a conducerii MTS, în detrimentul celor care muncesc din greu pentru salariu.

Negocieri cu Minciunescu

Desemnată în comisia de negocieri cu sindicatul, a avut tot timpul numai refuzuri. La toate propunerile noastre, răspundea “nu se poate!”,  bloca orice solicitare de a obține ceva pentru membri, încercând chiar să ne facă să ne simțim vinovati că îndrăznim să ne cerem drepturile.

Acestă poziție impulsivă și  iresponsabilă,  dublată de atacuri, replici și ofensive, a transformat multe dintre propunerile noastre în divergențe și negocierea în conflict, când lucrurile trebuiau să fie simple și să ne concentrăm pe semnarea Contractului colectiv la nivelul Grupului de unități Ministerul Tineretului și Sportului.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS

Sindicatul Național Sport și Tineret: Secretarul General Adjunct MTS, eliberat din funcție