„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Se caută soluții de la centru (centrul geografic)

DJFT-urile rămân fără salarii, dar și fără directori

Vineri, 6 octombrie 2023, Direcțiile Județene pentru Sport au primit prin e-mail o adresă comună, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Agenția Națională pentru Sport. La destinatari erau trecute și DJFT-urile: Buzău, Sibiu, Vâlcea, Caraș – Severin, Dâmbovița, Gorj și Prahova.

În documentul transmis direcțiilor apare din nou “necesitatea semnării urgente a Protocolului prevăzut de dispozițiile art. 8 alin (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.121 / 2021, respectiv ale art. 18 alin (1) și (2) din HG nr.22 / 2022, în scopul desfășurării activității pentru care direcțiile au fost înființate”. Prin această adresă trimisă vineri, 06.10.2023 se solicită ca până cel târziu vineri, 06.10.2023 să încheie Protocolul de predare – preluare a personalului din Tineret și a patrimoniului cuvenit (click pe foto):

Tot vineri, 6 octombrie, MFTES a transmis prin e-mail, la SNST, o convocare pentru ședința de luni, 9 octombrie, de la Sibiu; se încearcă urgentarea procedurii pentru plata drepturilor salariale restante, având în vedere că au trecut 3 luni de când salariile sunt neplătite pentru Direcțiile Județene pentru Familie și Tineret (click pe foto):

SNST a pregătit delegația pentru deplasarea de la DJST Sibiu. Toți salariații au dreptul să fie asistați de sindicat în toate relațiile cu angajatorul.

Update 2.0:

Direcția Județeană pentru Familie și Tineret Caraș – Severin a rămas fără director executiv. Acesta a demisionat după ce a fost ținut 3 luni fără salariu de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Update 3.0:

Ședința de luni, 9 octombrie, s-a anulat. La DJST Sibiu nu se va mai deplasa nicio delegație, MFTES / ANS / SNST nu vor trimite reprezentanți.

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Se caută soluții de la centru (centrul geografic)