„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Școala Altfel la Muzeul Fotbalului – Maraton de meciuri educative

Muzeul Fotbalului – partener SNST

Muzeul Fotbalului se alătură din nou programului național Școala Altfel prin evenimentul „Școala Altfel la Muzeul Fotbalului – Maraton de meciuri educative”, invitând școlile să li se alăture pentru o experiență educațională inedită în fiecare vineri, începând cu 6 martie și până în 26 aprilie 2024.

Muzeul Fotbalului își propune astfel să ofere elevilor o oportunitate unică și captivantă de a se cufunda în istoria și cultura bogată a fotbalului. Prin participarea la acest program, școlile pot îmbunătăți experiența de învățare a elevilor lor în afara cadrului tradițional de clasă, promovând o înțelegere mai profundă a fotbalului și a impactului acestuia asupra comunității.

Repere ale programului:

Tururi ghidate: ghizii vor conduce elevii prin muzeu, oferind perspective despre evoluția fotbalului, momente emblematice și semnificația culturală a acestuia.

Experiente interactive:elevii vor avea ocazia de a intra „pe teren” și vor da gol la poartă, își vor pune mănușile virtuale de portari sau vor intra în rolul de comentatori sportivi, îmbunătățindu-și înțelegerea istoriei fotbaluluii și a impactului său global.

Ateliere educaționale: elevii vor avea șansa de a-și dezvolta cultura generală și de a învăța despre profesii și meserii. De la curator, muzeograf, până la organizator de evenimente, supraveghetor sau vânzător, copiii vor avea șansa să intre chiar ei în papucii profesioniștilor și să rezolve atribuțiile membrilor echipei din care aleg să facă parte.

Încurajăm școlile să profite de această oportunitate unică de a-și lărgi orizonturile elevilor prin participarea la programul „Școala altfel – Maraton de meciuri educative” la Muzeul Fotbalului.

Biletele pentru grupuri organizate se pot achiziționa de pe www.footbalmuseum.ro, cât și de la recepția muzeului de pe Gabroveni 24, iar profesorii coordonatori beneficiază în perioada 6 martie – 26 aprilie de intrare gratuită, în baza legitimației.

Pentru a confirma participarea la program, este necesar sa faceti o programare prin email la vestiar@footballmuseum.ro sau telefonic la 0740106665.

Muzeul Fotbalului este primul și singurul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului, 100% privat, care oferă vizitatorilor o experiență la cele mai înalte standarde: de la tricourile de colecție ale lui Maradona, Ronaldo și Hagi, exponate legate de Real Madrid și Barcelona, până la repere din istoria celor mai faimoase cluburi românești, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova.
Certificat de Ministerul Culturii, singurul și primul muzeu dedicat fotbalului din România înseamnă două clădiri pe o suprafață de 1.500 mp, unite printr-un atrium, 5 etaje de experiențe interactive și obiecte de colecție, cel mai frumos restaurant de vizionare a meciurilor cu prietenii, fan shop și o cafenea de specialitate. Toate acestea în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Gabroveni 24, la câțiva pași distanță de Magazinul București, Lupoaica sau Metrou Unirii. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al muzeului, www.footballmuseum.ro.

Acordul încheiat între SNST/PUBLISIND și FOOTBALL MUSEUM BUCHAREST oferă sindicaliștilor și membrilor de familie ai acestora, un discount de 25% din valoarea serviciilor (bilete de intrare în muzeu) și 5% din valoarea produselor achiziționate de aceștia în cadrul magazinului fan shop Football Museum Bucharest, excepție făcând serviciile / produsele existente în promoție sau reduse.

*Pentru a beneficia de reduceri membrii SNST trebuie doar să prezinte legitimaţia de membru:

 

 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate aici: BENEFICII  / AVANTAJE  / TELEFONIE MOBILĂ

Invitație: „Școala Altfel la Muzeul Fotbalului – Maraton de meciuri educative”

  ? Adeziune online

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Școala Altfel la Muzeul Fotbalului – Maraton de meciuri educative