„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Reduceri la carburanţi pentru membrii SNST

Membrii SNST  beneficiază de reduceri la carburanţi prin utilizarea cardului oferit de compania parteneră.
Venim în întâmpinarea nevoilor membrilor noştri prin încheierea de noi acorduri şi parteneriate.
Convenţia pentru utilizarea cardurilor, încheiată de Sindicatul Naţional Sport şi Tineret cu partenerul său, oferă beneficii membrilor sindicatului la efectuarea de achiziţii în benzinăriile incluse în program, din toate judeţele şi din Bucureşti. Prin prezentarea cardului de loialitate, se obţine o reducere per litru de carburant direct la pompă.
 
Membrii SNST se încadrează, prin acordul încheiat, în categoria beneficiarilor de Card Club PARTENER, un program de fidelizare în baza căruia posesorilor acestor noi carduri, li se acordă anumite avantaje şi reduceri la efectuarea de achiziţii în cadrul staţiilor de distribuţie carburanţi din reţea,  care oferă o gamă variată de carburanți de cea mai înaltă calitate.
Aceste noi carduri de reduceri sunt înregistrate în reţeaua companiei, participă la campaniile de reduceri şi acumulează puncte la fiecare alimentare care ulterior se pot transforma în carburant. Ridicarea cardurilor, mai multe detalii ale acestui nou acord şi avantajele utilizării cardului de loialitate în benzinăriile partenere, se pot obţine prin liderul fiecărei grupe.

Echipa SNST

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România


Sindicatul Național Sport și Tineret: Reduceri la carburanţi pentru membrii SNST

Share on facebook
Distribuie