„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Optiplaza – rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza – rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Ca membru al Federatiei Publisind, beneficiati de urmatoarea oferta permanenta, in oricare dintre magazinele Optiplaza, Optica Express si Plusoptic din tara:

  • 15% discount la orice achizitie
  • 30% discount la achizitia de lentile cu tratament blue control (acest filtru neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor)

Pentru cumparaturile online efectuate pe site-ul www.optiplaza.ro beneficiati de 25% discount, folosind codul #corporateonline.

Oferta este accesibila membrilor Federatiei Publisind si sindicatelor afiliate Federatiei, cat si rudelor de gradul I ale acestora (sot/sotie si copii) pe baza cardului de membru sau a unei adeverinte din care sa rezulte calitatea de membru.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Optiplaza – rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Share on facebook
Distribuie