„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

In loc de scuze, reactie mitocaneasca a ministrului Stroe

Si-a schimbat boxerii si s-a postat pe Facebook

Astazi, in timpul unei emisiuni in direct, ministrul Ionut Stroe a fost surprins in chiloti si,  cum era de asteptat, imaginile au devenit virale pe internet. Ar fi fost o intamplare usor de trecut cu vederea, daca ministrul nu ar fi revenit in spatiul public cu o explicatie ce arata o atitudine grobiana: si-a facut un selfie in chiloti si s-a postat pe Facebook! (vezi foto mai jos – in poza apare cu boxeri mai lungi decat cei din video)

Nu este neaparat o problema incidentul in sine, ci este vorba despre reactia acestui ministru  care, in loc  sa treaca sub tacere incidentul sau sa prezinte scuze unei natiuni intregi, isi dezvaluie mitocania si adevaratul caracter, postandu-se cu mandrie pe Facebook intr-o astfel de ipostaza… tot ce mai lipsea era sa spuna “ Luati de aici!”

Este vorba despre modul in care ministrul Ionut Stroe intelege sa se raporteze la ceilalti, adica ii trateaza cu dispret, lipsa de respect, inclusiv fata de sine insusi si de statutul de ministru al Guvernului Orban si senator in Parlamentul Romaniei.

Rusine!

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: In loc de scuze, reactie mitocaneasca a ministrului Stroe

3 răspunsuri

  1. Ce dobitoc! Cum sa iti faci selfie in chiloti, tampitule! Nu te gandesti ca te vad copii si tineri?

  2. Adica nesimtitul asta dupa ce a ramas in chiloti la tv s-a gandit sa puna si o poza pe fb sa arate ce ne f in g pe toti