„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Proteste în serie

Foto și video de la miting

SNST a participat la un nou protest, de data aceasta în fața Ministerului Finanțelor Publice, acolo unde Guvernul Câțu și-a pus specialiștii să emită noi inechități pentru cei care au cele mai mici salarii din sistemul bugetar, salariații din Sport și Tineret.
fotografii de la miting:   click aici:  /  click aici: 2
Legea de aprobare a ordonanței de înghețare a salariilor vine cu o modificare de ultimă oră pentru personalul din domeniul sanitar, care va fi exceptat de la această măsură. În schimb cei care muncesc cu tinerii și cu sportivii acestei țări, acești nedreptățiți ai tuturor guvernelor, vor fi folosiți în continuare cu cele mai mici salarii și cu cele mai mari inechități.
De foarte mulți ani, suntem uitați de toate guvernele care s-au perindat la cârma țării. Drepturile ne sunt călcate în picioare de conducători mediocri, ce ne-au făcut doar promisiuni. MTS solicită situații peste situații subordonatelor și federațiilor pentru a se face că lucrează și pentru a distrage atenția de la subiectul principal: plata salariilor conform Legii 153/2017. Asta nu ne poate aduce aminte decât de propaganda comunistă când totul era prezentat ca fiind roz, liniște, pace și bucurie. Se pare că unii care ne conduc au rămas încă cu asemenea metehne.

Revendicări generale:

  • eliminarea inechităților salariale din sistemul public
  • aplicarea legii-cadru privind salarizarea bugetarilor
  • un salariu minim corelat cu creșterea prețurilor de consum
Acum, mai mult ca oricând, trebuie să conștientizăm că sfidarea, bătaia de joc și indolența fată de noi trebuie să înceteze și în același timp e nevoie să acționăm în mod unitar. Haideți să ieșim cu toții în stradă să ne cerem drepturile, haideți să spunem cu toții “NU!”  măsurilor luate de guvern la adresa noastră, să cerem înlăturarea inechităților salariale. Vezi Comunicatul de presă – click aici
Ieșim cu toții și nu mai acceptăm să fim nedreptățiți! Asta depinde doar de noi! Altfel, nepăsarea noastră e bucuria lor.  Ne vedem miercuri, 10 februarie, de la ora 10 în fața Parlamentului. În același timp, vom protesta și la Prefecturile Giurgiu, Brăila și Vâlcea. Continuăm programul stabilit:

Sindicatul Național Sport și Tineret: Proteste în serie