„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Programul întâlnirilor sindicat – ministere

SNST – PUBLISIND – BNS

La sediul Blocului Național Sindical – BNS – , a avut loc o ședință la care au participat reprezentanții sindicatului, federației și confederației. Au fost discutate propunerile pentru rezolvarea inechităților cu care se confruntă, în aceeași măsură, toți cei care muncesc în Sport și Tineret (CSM, DJST, MTS, CSN, CCS, CSU, FSN), iar soluțiile pentru problemele salarizării angajaților din federațiile sportive naționale au fost prezentate de liderul național al acestora. Dezbaterile au continuat în partea a doua a zilei, la sediul PUBLISIND.

 

 

 

În luna mai vor avea loc unele întâlniri după cum urmează:

  • Ministrul Tineretului și Sportului  a stabilit împreună cu Președintele Blocului Național Sindical, o ședință de lucru (cu sprijinul Ministerului Muncii) care se va desfășura la MTS, în data de 10 mai a.c. și va avea ca subiect salarizarea personalului din MTS și din unitățile subordonate. Așteptăm propuneri din partea membrilor pentru subiectele ce vor fi discutate, pe adresa de e-mail: office@snst.ro, SNST va fi reprezentat de liderii naționali pentru: cluburi, direcții, complexuri, case de cultură și minister.
  • Întâlnirea minister – sindicat, cu tema: “soluții la problemele salariaților din federațiile sportive”, a fost programată pentru data de 21 mai, la MTS; participa: MTS / MMJS / BNS / PUBLISIND / SNST. Până la data ședinței sindicatul va organiza întâlniri cu reprezentanții grupelor de la nivelul tuturor federațiilor sportive, pentru a pregăti împreună propunerile ce vor fi înaintate, dar și pentru a stabili delegația care va participa din partea sindicatului. Propunerile pentru subiectele dezbătute și înscrierile de participare se pot transmite pe adresa de e-mail a organizației.
  • În perioada următoare va fi programată o întâlnire  la Ministerul Educației Naționale pentru a solicita rezolvarea problemelor pe care le au membrii noștri, angajați ai Cluburilor Sportive Universitare care se află în subordinea MEN; toate propunerile primite la sindicat se vor afla pe ordinea de zi a ședinței.

Părerile membrilor sunt foarte importante pentru noi! Așteptăm propunerile, sugestiile și întrebările dumneavoastră cu privire la subiectele ce vor fi discutate.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Programul întâlnirilor sindicat – ministere

Share on facebook
Distribuie