„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

2 Mai – Ziua a Națională Tineretului

Cu ocazia zilei de 2 Mai, Ziua a Națională Tineretului,

Echipa SNST urează:

La mulți ani tinerilor, la mulți ani tuturor lucrătorilor de tineret !

 

Ziua Tineretului este sărbătorită la date diferite, în funcţie de fiecare ţară în parte. România şi-a instituit  ziua de 2 Mai ca Zi Naţională a Tineretului, prin lege, în anul 2004.

EXTRAS din Legea nr. 425/2004 privind instituirea Zilei Naţionale a Tineretului

Art. 1. Se instituie ziua de 2 mai ca Zi Naţională a Tineretului.

Art. 2. Cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului se organizează activităţi sociale, culturale, artistice şi sportive şi se difuzează, prin mijloacele de informare în masă, materiale care vizează domeniile de interes ale tineretului.

Art. 3. Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, inclusiv unităţile şi serviciile publice din subordinea acestora, care au atribuţii în domeniul tineretului, educaţiei, culturii, sportului, cercetării, turismului, protecţiei mediului, sănătăţii şi finanţelor, precum şi structurile de şi pentru tineret acordă sprijin material, financiar şi organizatoric sărbătoririi Zilei Naţionale a Tineretului.

Cu prilejul acestei zile, sunt organizate și prezentate, prin mijloacele de informare în masă, activități sociale, culturale, artistice și sportive care vizează domeniile de interes ale tineretului. Autoritățile administrației publice centrale și locale care au atribuții în domeniul tineretului acordă sprijin material, financiar și organizatoric evenimentelor prilejuite de marcarea acestei zile.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: 2 Mai – Ziua a Națională Tineretului