„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Primul Contract colectiv de muncă al DJST Constanța

Direcția a semnat cu Sindicatul

Astăzi, 22 iunie 2020, a fost semnat primul Contract colectiv de muncă la nivel de unitate al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Pentru următorii doi ani colegii noștri de la Constanța vor fi apărați de prevederile CCM,  un demers binevenit prin care este asigurat cadrul legal de protecție a membrilor și acordarea unor beneficii.

CCM la nivel de unitate este o premieră nu numai pentru DJST Constanța, este un debut în această zonă al tuturor celor din Sport și Tineret, care nu au avut niciodată  acces la negocierile cu angajatorul, singurul Contract colectiv de muncă fiind cel încheiat de organizația sindicală cu ministerul, la nivel de grup de unități.

În ședința de astăzi echipele de negociere au dezbătut și unele articole ale documentelor complementare, astfel că la finalul întâlnirii alături de Contractul colectiv de muncă, ale cărui clauze se aplică tuturor salariaților, a fost semnat și Acordul colectiv de muncă pentru funcționarii publici și Acordul DJST – SNST pentru membrii de sindicat.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Primul Contract colectiv de muncă al DJST Constanța

Share on facebook
Distribuie