„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Plouă în unitățile din Sport și Tineret!

Ministerul Sportului ignoră cererile de reparații urgente

SNST a intrat în posesia unor imagini în care se văd condițiile dintr-o unitate din subordinea Ministerului Sportului. În imaginile primite astăzi, 21.11.2022, se vede cum plouă la propriu în interiorul unității, în timp ce ministerul se face că plouă. Ploaia de azi noapte a pătruns prin acoperiș și apa curge în vestiarele sportivilor, birouri, camere tehnice și pe holuri. Salariații au intervenit cu găleți, mopuri și cârpe pentru a salva parchetul și pentru a stopa inundația.

 

Dezinteresul și nepăsarea conducerii Ministerului Sportului duce la degradarea unităților din subordine, din cauza refuzului alocării fondurilor pentru reparații, sunt afectate toate bunurile, mobilierul și aparatele din interior. Și mai grav este faptul că apa se scurge pe blocul electric punând în pericol  salariații și sportivii, care se pot electrocuta. În imaginile de mai jos, tabloul electric pe care curge apa infiltrată prin acoperiș.

 

SNST solicită intervenția imediată a Ministerului Sportului! Este nevoie ca ministrul Sportului să aloce timp problemelor din subordonate, să răspundă adreselor și să aprobe fonduri pentru reparațiile urgente. Mai jos sunt unele mesajele prin care Ministerul Sportului este informat cu privire la necesitatea alocării unor fonduri pentru reparații. Ministrul nu răspunde de luni de zile, deși unitățile trimit adrese și reveniri la solicitări:

În acest timp mai multe unități se primesc somații de debranșare de la utilități, sunt restanțe de mai multe luni, iar ministerul nu răspunde la nicio adresă.

WhatsApp Image 2022-11-21 at 12.07.09 (5)

Echipa SNST

contact: 0784.116.973 / office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Plouă în unitățile din Sport și Tineret!