„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Pensiunea Andra – tarife preferenţiale

Pensiunea Andra este o constructie noua, localizata in Mahmudia, aproximativ 250 m distanta de bratul Sf. Gheorghe si la 32 km de orasul Tulcea. Pensiunea Andra va asteapta intr-o ambianta linistita pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi, dar si in interes de business.

Pensiunea dispune de 15 camere duble dotate modern care contribuie la confortul clientilor. De asemenea piscina, restaurantul, terasa, foisorul, locurile de relaxare, spatiul de baut cafea, spatiul de joaca pentru copii, parcarea din incinta pensiunii vor face ca sedearea dvs. sa fie una placuta si relaxanta.

Locatia noastra, prin amplasament, structura si diveristatea serviciilor oferite, se adreseaza in egala masura turistilor amatori de explorare, aventura cat si celor care evadeaza din aglomeratia urbana, dornici de relaxare si confort.

Sunt binevenite persoanele de orice varsta, care calatoresc independent sau in grup, care sunt in vacanta sau se incadreaza la categoria corporate.

Pentru ca ne gandim la toate si vrem ca oaspetii nostri, atat cei mari cat si cei mici, sa fie cat mai multumiti, am amenajat spatiul de joaca pentru copii si sectiunea piscina pentru copii. Acestea sunt locuri unde copiii se pot juca si socializa intre ei inconjurati de personajele indragite din filmele de desene animate, in timp ce parintii lor pot socializa la una dintre terasele noastre ” ca intre cei mari” sau se pot relaxa la piscina destinata adultilor. 

Team-building-uri de succes, petreceri private, luna de miere, vacante tematice, partide de pescuit, birdwatching, water safari, gastronomie pescareasca si multe altele sunt reunite sub cupola vacantelor memorabile organizate de staff-ul  profesionist al pensiunii noastre care, nu se limiteaza a fi, ca multe altele, doar o “unitate de cazare de 4 stele”.

Intre “check-in” si “check-out” exista o sumedenie de activitati si posibilitati de a petrece o vacanta, un sejur, o sarbatoare, un business meeting. Cu pregatirea si experienta noastra in domeniul ospitalitatii venim in intampinarea dumneavoastra, dragi turisti, prin servicii diversificate si de calitate, activitati orientate si dedicate, investitii corespunzatoare clasificarii de 4 stele, pentru a da un sens real, formulei de intampinare:

“Bine ati venit la Pensiunea Andra! “  

LINK OFERTA PENTRU MEMBRI           FACILITATI LOCALIZARE REZERVARI

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Pensiunea Andra – tarife preferenţiale