„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Avantaje deosebite prin cardul de membru

  • 4,5% discount din pretul de lista la autoturisme noi marca Skoda,
  • reduceri in service pentru manopera si piese de schimb pentru membri (oferta completa mai jos).

Avia Motors va fi prima alegere a celor interesati de marca Škoda si va ramane prima optiune a actualilor sai clienti prin excelenta in servicii.

Avia Motors isi propune sa depaseasca in mod favorabil asteptarile clientilor sai in materie de calitate si interactiune cu acestia, prin gama de servicii dezvoltata si eforturile angajatilor sai.

Actiunile fiecarui membru al echipei Avia Motors au in primul plan Clientul – confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui Client si ii punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru, intr-un parteneriat bazat pe transparenta si respect reciproc.

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al actionarilor si echipei Avia Motors. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de calitate. Avia Motors va oferi servicii la un standard de calitate care satisface intocmai asteptarile clientilor nostri. Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

In relatiile cu clientii si partenerii sai, Avia Motors intelege comunicarea ca fiind una din cheile performantei. Ne propunem sa construim relatii comerciale solide si o echipa puternica si unita. Calitatile fiecarei parti sunt puse in valoare in mod optim prin colaborare, iar succesul se construieste prin implicarea fiecaruia.

Rezultatele deosebite si preocuparea continua pentru dezvoltare ofera clientilor si angajatilor perspectiva unei colaborari permanente si pe termen lung.   

               


Oferta pentru membri aici:  oferta-2017-avia-motors


 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Avantaje deosebite prin cardul de membru