„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ofertă specială pentru membrii SNST

Synevo – analize medicale de laborator cu 15% reducere

Synevo - analize de laborator

Veniţi cu cardul de membru SNST/AVANTAJE/PUBLISIND în toate recepţiile Synevo pentru a beneficia de 15% reducere la cea mai largă paletă de analize medicale!

În laboratoarele de analize medicale Synevo se pot efectua peste 1000 de investigaţii diferite începând cu alergologie, biologie moleculară, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.

Reducerea este valabilă prin prezentarea la recepţie a cardului de membru SNST/AVANTAJE/PUBLISIND. Membrii familiei trebuie să prezinte la recepţie buletinul şi cardul de membru al titularului.

Consultaţi lista de preţuri analize, valabilă doar în recepţiile proprii Synevo. Pe site găsiţi detalii referitoare la adresele şi programul de recoltare din locaţiile Synevo.  www.synevo.ro

De asemenea, daca doriţi să aflaţi care sunt testele uzuale corespunzătoare diferitelor afecţiuni pe organe accesaţi secţiunea interactivă pentru pacienţi.

Synevo România este o companie suedeză, lider pe piaţa de servicii medicale de laborator în Europa C şi de SE. Synevo operează în cinci ţări europene: România, Germania, Polonia, Ucraina, Belarus, iar la nivel naţional prin cele 30 de laboratoare şi centre de recoltare în principalele oraşe ale ţării.

*Devenim prioritate prin atitudine!
Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMÂNIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ofertă specială pentru membrii SNST

Distribuie