„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – DJST COVASNA

O noua grupa SNST – DJST Covasna

Colegii de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Covasna au hotarat sa se afilieze la organizaţia noastra, au devenit membri si au trimis adeziunile. Va avea loc sedinta de infiintare a grupei si de alegere a liderului si viceliderului organizatiei, iar pe ordinea de zi vor fi dezbateri cu referire la inechitatile salariale, problemele cu care se confrunta in activitate si actiunile pe care le va intreprinde sindicatul.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasnawww.dsjcovasna.nd.ro – este un serviciu public deconcentrat în subordinea M.T.S., care are atribuţii stabilite prin Hotărârea nr. 776 din 28 iulie 2010 privind organizarea şi funcţionarea direcţiilor judeţene pentru sport şi tineret, respectiv a Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului, precum şi HG 11/09.01.2013 privind organizarea şi funcţionarea MINISTERULUI TINERETULUI ŞI SPORTULUI.

Ii felicitam pe colegi pentru initiativa de a se alatura organizatiei, uram succes echipei care va reprezenta grupa SNST si ii asiguram pe toti membri din Covasna ca vom fi alaturi de ei, ii vom sustine si ne stradui sa indreptam inechitatile salariale intervenite in urma unor decizii incorecte sau ilegale.

Asa cum stim cu totii, un sindicat este puternic in masura în care membrii acestuia sunt uniti si au o comunicare continua intre ei, iar noi ne-am propus sa tinem legatura permanent cu colegii si sa reactionam atunci cand le sunt incalcate drepturile.  Organizatiile sindicale, prin definitie, sunt independente fata de autoritatile publice, de partidele politice si de organizatiile patronale si nu vom permite interventia nimanui in activitatea de reprezentare a intereselor membrilor nostri. Uniti intr-un singur sindicat dedicat domeniului, suntem mai hotarati ca oricand si actionam impreuna pentru a ne recupera drepturile.

Echipa SNST

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMÂNIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – DJST COVASNA