„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CSS București

SNST partener de dialog social în relația cu angajatorul

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Casa de Cultură a Studenților București s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și au înființat propria grupă – SNST CCSB. Astăzi, 30 iunie 2023, în urma ședinței de alegeri, grupa și-a stabilit propria conducere: Ioana Ghergina, lider și Tudorel Rădulescu, vicelider.

Le dorim succes colegilor și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, ministerul și ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică. Următorul obiectiv stabilit cu conducerea acestei grupe este Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate – CCM.

CCS București promovează și desfăşoară cu tinerii și studenții activităţi culturale și artistice cu specific românesc, manifestări sportive, turistice, educative și recreativ-distractive. www.ccs.ro
Imnul Casei de Cultură a Studenților din București, compus în anul 2007 de Dan Teodorescu (trupa Taxi) cu prilejul împlinirii a 70 de ani de activitate și existență a Casei de Cultură a Studenților din București.

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate grupele sindicale!

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

.
Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CSS București