„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CSM Sf.Gheorghe

SNST se extinde!

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și au înființat propria grupă SNST, iar vineri, 25 august 2023, a fost convocată ședința membrilor. S-au stabilit obiectivele, au avut loc alegeri și grupa l-a desemnat lider al organizației pe domnul Kovacs Alexandru.

Le dorim succes colegilor și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, agenția și ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică. Următoarele obiective stabilite de conducerea acestei grupe sunt: semnarea Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate – CCM și obținerea unor drepturi la nivelul acordat colegilor din celelalte grupe SNST.

CSM Sfântu Gheorghe funcționează în subordinea Agenției Naționale pentru Sport și a luat ființă în anul 1973 sub denumirea inițială a clubului sportiv teritorial „Oltul” Sfântu Gheorghe. În cadrul clubului activeaza un număr de șase secții sportive: atletism, gimnastică, handbal, judo, lupte și arte marțiale.

  ? Membrii SNST sunt asigurați

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate grupele sindicale!

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CSM Sf.Gheorghe