„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CS “Ceahlăul” Piatra Neamț

SNST se extinde!

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Clubul Sportiv “Ceahlăul” Piatra Neamț s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și au înființat propria grupă SNST. Au fost stabilite primele obiective și urmează să se organizeze alegeri pentru desemnarea reprezentanților grupei.

Le dorim succes colegilor și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, agenția și ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică. Următoarele obiective stabilite de membrii acestei grupe sunt: semnarea Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate – CCM și obținerea unor drepturi la nivelul acordat colegilor din celelalte grupe SNST.

CS “Ceahlăul” Piatra Neamț funcționează în subordinea Agenției Naționale pentru Sport și a luat ființă în anul 1919 – Tradiție în performanță. În cadrul clubului activează un număr de șase secții sportive:

  ? Membrii SNST sunt asigurați

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate grupele sindicale!

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CS “Ceahlăul” Piatra Neamț

Un răspuns

  1. Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă se poate, de ce un antrenor cu aceeași activitate și aceleași studii din cluburile municipale are un salariu mai mic cu peste 50% față de un antrenor din CSS-uri cu studii și vechime asemănătoare? Nu au acelasi domeniu de activitate? Sper ca nu îmi dați explicația ca sunt din ministere diferite. Antrenorul este tot antrenor. Aștept răspunsul dumneavoastră.