„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

O nouă grupă SNST – CCS Târgu Mureș

SNST partener de dialog social în relația cu angajatorul

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Casa de Cultură a Studenților din  Târgu Mureș au trimis adeziunile și s-au înscris în sindicat.

Înființată în anul 1969 cu scopul de a organiza şi desfăşura acţiuni cultural-artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive, de agreement precum şi alte servicii cu precădere pentru studenţi, Casa de Cultură a Studenţilor Tg. Mureş este o instituţie cu tradiţie printre studenţi, aflandu-se în mijlocul lor atât din punct de vedere al sprijinului moral şi material cât şi geografic, fiind amplasată în mijlocul  Universităţilor cu tradiţie din Tg. Mureş: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, Universitatea “Dimitrie Cantemir” si Universitatea de Arte din Tîrgu Mureș.

Le dorim succes noilor membri de la CCS Târgu Mureș și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, ministerul și cu ceilalți factori de decizie. SNST este organizația implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport și Tineret.

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile nostre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare și uniți devenim din ce în ce mai puternici.

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: O nouă grupă SNST – CCS Târgu Mureș