„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Noi măsuri ale sărăciei

În vigoare după publicarea în M.Oficial

Ministerul Finațelor a supus dezbaterii publice proiectul unui nou act normativ – Proiect OUG privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum și pentru modificarea şi completarea unor acte normative și Nota de fundamentare a acestuia. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la proiectele de acte normative, pot fi transmise la adresa de e-mail: publicinfo@mfinante.gov.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site.

 

Important! Prevederile prezentului act normativ intră în vigoare la data publicării în Monitorul oficial, așa că toți cei care vor depune cererile de concediu pentru această perioadă trebuie să își primească drepturile privind voucherele de vacanță conform legilor în vigoare.

Sindicatul Național Sport și Tineret  va continua seria protestelor alături de sindicatele PUBLISIND, conform calendarului anunțat, iar miercuri, 17 februarie 2021, la ora 10.00, vom fi din nou în stradă, de această dată vom merge în fața Guvernului. În același timp, grupele SNST s-au organizat și vor participa la protestele organizate de Federația PUBLISIND în fața Prefecturilor din Iași, Cluj și Caras-Severin.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Noi măsuri ale sărăciei