„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

MTS a emis ordinul, directorul adjunct a fost demis!

SNST Polivalentă, una dintre cele mai puternice grupe, felicitări!

Vineri 26 martie, după 13 zile de protest neîntrerupt la CSN Sala Polivalentă, Ministerul Tineretului și Sportului a transmis ordinul de încetare / demiterea directorului adjunct Clinceanu Ștefan.

13 zile / o echipă unită / SNST Polivalentă

Astăzi am înregistrat o victorie pentru oameni, pentru dreptul de a munci în condiții de securitate emoțională și respect. Lupta pentru drepturile angajaților a izbucnit pe fondul unui conflict major ce a produs o criză la nivelul întregului colectiv al Sălii Polivalente. Frica, teroarea și doliul după prematura dispariție a colegului nostru s-au transformat într-o mânie greu de descris în cuvinte. Sprijinul și solidaritatea sindicală, hotărârea oamenilor de a nu se mai lasa călcați în picioare, răspunsul prompt la represiune au fost esențiale pentru obținerea principalei revendicări de care oamenii aveau nevoie: demiterea directorului adjunct!

La aflarea veștii, bucuria reușitei a cuprins tot colectivul. Apoi au fost strânse steagurile, echipamentul și restul recuzitei:

Mulțumim tuturor celor care, pe parcursul acestor 13 zile, ne-au transmis mesaje de susținere, celor care ne-au cerut să nu cedăm. De asemenea mulțumiri celor din presă care au preluat protestul nostru. Felicitări Echipei SNST Polivalentă pentru solidaritate, au luptat uniți până la capăt pentru recâștigarea unui drept fundamental – dreptul la demnitate în muncă!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: MTS a emis ordinul, directorul adjunct a fost demis!