„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Mesaj către Guvern: “Vrem să muncim în România!”

Salarii decente!

SNST alături de sindicatele PUBLISIND va continua să ceara guvernanților stoparea campania anti-bugetari, să înceteze asaltul generalizat dat impotriva sistemului public. SNST/PUBLISIND – protest în fața Guvernului / 17 februarie 2021 – vezi foto / click
.
Singura soluție găsită de actualul guvern este tăierea salariilor. Premierul anunță doar măsuri de austeritate, acestea fiind singurele preocupări, decizii total diferite de politica altor state în ceea ce privește redresarea economiilor afectate de pandemie.
.
Momentul culminant al protestului a fost acela în  care un grup de manifestanți au aprins fumigene în culorile naționale. Tricolorul format din fumul ridicat reprezintă mesajul pe care vrem să îl transmitem guvernanților (vezi video – click):
“Vrem să muncim în România! Plătiți salarii decente!
Faceți posibil traiul în România! Vrem să muncim și să rămânem în țara noastră!
Creați locuri de muncă, aduceți tinerii acasă!” 
Mitingul din Piața Victoriei a fost organizat simultan cu filialele din țară, care au protestat la Prefecturile din Iași, Cluj și Caraș. Deși vremea a fost geroasă, timp de două ore le-am transmis din stradă că nu vom accepta încălcarea legii și noi inechități pentru salariații din Sport și Tineret.
.
Nu renunțăm la proteste – 24 februarie – miting la Cotroceni – urmăm calendarul anunțat, iar săptămâna viitoare vom fi din nou în stradă. Miercurea viitoare vom protesta la Administrația Prezidențială. Îi vom cere sprijin Președintelui, ne așteptăm să ia atitudine, să se implice și să medieze acest conflict generat de măsurile luate haotic și fără o analiză serioasă.
.
.
SNST BUCUREȘTI
SNST IAȘI

SNST CLUJ

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Mesaj către Guvern: “Vrem să muncim în România!”