„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Majorarea salariilor cu 10% – OUG a fost publicată în Monitorul Oficial

5% din iunie, 5% din septembrie

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial Ordonanța de Urgență care majorează cu 10% salariile de bază (în două tranșe – iunie și septembrie).
SNST va urmări aplicarea corectă a majorării pentru toți membrii din Sport și Tineret. Creșterea totală înseamnă un plus la salariu de aproximativ 300-600 de lei brut.
…”se majoreazå cu 10% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023, in două tranșe, respectiv cu 5% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023 începând cu luna iunie 2024 și cu 5% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023 începånd cu luna septembrie 2024.”
***
MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 484/24.V.2024
ORDONANȚE ALE GUVERNULUI ROMÂNIEI
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ
privind măsuri referitoare la salarizarea personalului din unele sectoare de activitate bugetară, precum și reglementarea unor aspecte organizatorice
București, 23 mai 2024.
Nr. 53.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Majorarea salariilor cu 10% – OUG a fost publicată în Monitorul Oficial

Un răspuns

  1. Bună ziua!
    Până în urmă cu 2-3 ani salariile antrenorilor care activează în cluburi finanțate de primarii/consiliilor locale,erau egale cu ale profesorilor, la leu! Acum profesorii au ajuns la un nivel de salarizare aproape dublu față de antrenori. În aparatul local, angajații unui club, colegi chiar, sunt plătiți pe o grilă diferită față de grila mts.
    Un muncitor necalificat sau un șofer au salariul cu 30% mai mare, o femeie de serviciu de asemenea are salariul cu 10% mai mare dacat un antrenor senior sau emerit. Iar diferența de studii sau condițiile de muncă incomparabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *