„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Întrevedere la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Comisia de Dialog Social MFTES - deschidere pentru rezolvarea revendicărilor SNST

Astăzi, vineri, 12 martie 2024, a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – MFTES, întrevedere programată în urma solicitării Sindicatului Național Sport și Tineret – SNST, prin intermediul BNS.

Ședința a fost condusă de doamna Doina Pârcălabu, secretar de stat în cadrul MFTES. La întrevedere au participat mai multe persoane din conducerea MFTES inclusiv doamna Anca Hendea, secretar de stat MFTES și domnul Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat MFTES. Din partea SNST au participat: Nicolae Cojocaru, lider SNST CCSS Tei, Cristian Bucur, vicelider SNST CCSS Tei, Nicolae Tudorel – SNST CCS București și Andy Nagy – SNST.

În deschiderea ședinței, reprezentanții MFTES au prezentat adresele primite de la Prefecturile din țară, solicitările acestora de a primi un punct de vedere referitor la revendicările SNST. Reamintim că încă de la declanșarea Protestului la nivel național, SNST a solicitat tuturor Prefecturilor din țară convocarea Comisiilor de Dialog Social ale acestor instituții, preluarea și susținerea cererii sindicatului de majorare a salariilor din Sport și Tineret. Prefecturile au invitat liderii și directorii unităților din Sport și Tineret din fiecare județ, și apoi au cerut puncte de vedere, soluții și măsuri de la ministerele de resort și de la Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Reprezentanții SNST au prezentat motivele declanșării Protestului din Sport și Tineret și revendicările salariaților, cererea de majorare a salariilor din unitățile subordonate MFTES, Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

.
SNST continuă protestele în toate unitățile din Sport și Tineret până la implementarea majorării solicitate. Suntem deschiși dialogului și negocierilor, apreciem deschiderea conducerii MFTES pentru a găsi soluții pentru salariații din subordine, dar nu oprim acțiunile revendicative pe baza unor promisiuni.
.
Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Întrevedere la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *